18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ученици от Пещера поканиха своя класен наставник да присъства на техния бал

pghvt at chengelev

Пещера. Облечени с народни носии, под акомпанимента на гайда и тъпан, дванадесетокласниците „а“ паралелка в ПГХВТ „Атанас Ченгелев“ поканиха своя класен наставник г-н Комитов да присъства на техния бал.

Поканата към него бе изписана на огромен транспарант, а след като той слезе по стълбището на школото бе издекламирана от всички негови възпитаници. Кръшно хоро се изви в училищния двор, след като преподавателят по история отговори положително на поканата.

Това е и една от първите за града подобна изява за тази година, а зрелостниците ще трябва освен тоалетите за дългоочакваното събитие да засилят и подготовката си за предстоящите матури.

Пожелавам успех на всички зрелостници, не само на изпитите за завършване на средно образование, но и на кандидат -студенстките изпити. Нашите възпиници намират успешна реализация в живота благодарение на знанията, които са усвоили в класните стаи. Вярвам, че времето прекарано в ПГХВТ „Атанас Ченгелев“ е оставило дълбок отпечатък в душите им и те не само ще помнят с любов учителите, които им преподават, а и ще надградят наученото! “ – каза директорката на училището Славия Златанова – Григорова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!