22 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мюсюлманското настоятелство в Пещера ви кани на тържествена програма и благотворителен базар

milost

Пещера. Мюсюлманско настоятелство в Пещера ви кани на тържествена програма, организирана по случай настъпването на Рамазан Байрам. В допълнение към програмата, ще се проведе и Благотворителен базар в подкрепа на кампанията за ислямското образование.

Можете да се включите в акцията като донесете домашно приготвени храни, хранителни продукти, полуфабрикати за ястия, напитки, ислямски артикули. Вашето дарение ще приемаме до 10:30 часа – неделя 7 април.

Вашата подкрепа към идеята може да заявите като закупите нещо от базара, или като оставите дарение в касата, поставена във фоайето на читалище „Развитие“, след което да останете на празничната програма приготвена да вас.

Нека заедно споделим радостта от празника и да бъдем част от едно добро дело! Заповядайте!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!