30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пещера отбелязаха празника на смеха, хумора и шегата

1 april chitalishte

Пещера. Читалище „Развитие“ организира и проведе среща по повод Деня на хумора и шегата – 1 април. Самодейци, почитатели на усмивката, разказвачи и приятели се събраха за да отбележат този празник.

Хумористични случки от града, изкусни разкази за  незабравими случки от живота на старите пещерци, възможност да си поръчаш дружески шарж или тематична картина дело на Константин Атанасов -Коко, вицове, лакърдии и много смях, накараха присъстващите да се веселят подобаващо.

Снимка : Златка Златанова

Доброто настроение поддържаше квартет „Перистера“ с ръководител Павел Куцев. Истински смях и емоции предизвика участието на Георги Щерев. Актьорът Емил Марков изпълни разказът „Без късмет“ на Чудомир. Всеки можеше да участва в специален конкурс за най-сладък виц.Победител в тази категория стана Георги Щерев, журито класира на второ място Стоян Стоянов.

Снимка : Златка Златанова

За пореден път инициативата на читалището показа позитивизъм, воля и мотивация за един по-добър и активен живот , в който постоянен спътник е смеха.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!