04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:33, 1 април 20241min

Криминална хроника

police...

 Пазарджик . На улица вавтопатрул от РУ извършил рутинна проверка на 24-годишна жена от Панагюрище. Оказало се, че тя носи в себе си саморъчно направена цигара, съдържаща синтетичен канабиноид. Двамата са задържани с полицейски заповеди за срок от 24 часа, а по случаите се водят бързи производства.

Велинград. През нощта на петък срещу събота дежурен автопатрул при РУ-Пазарджик бил изпратен на сигнал за нарушаване на обществения ред на улица в курорта. Униформените установили, че скандалджията е 48-годишен велинградчанин. Той отказал да се подчини на полицейските разпореждания, отправил към полицаите цинични думи и епитети, закани и заплахи за саморазправа. Въпреки оказаната от него съпротива бил задържан в ареста  на РУ-Велинград за срок от 24 часа. Образувано  е бързо производство за хулиганство.

Ракитово. На кръстовище в града автопатрул при местния полицейски участък спрял за проверка мотопедист. Последвал тест за употреба на алкохол и наркотици на 21-годишния водач. Оказало се, че той управлява мотопед под въздействието на дрога.

Септември. Екип от РУ е засякъл и спрял лек автомобил „Ауди“ с водач 35-годишен жител на разложкото село Бачево. След направен алкотест дрегерът отчел 1.37 промила концентрация на алкохол.

И двамата мъже са задържани, а спрямо тях са образувани бързи производства.

Црънча. В района на паркинг криминалисти от РУ-Септември съвместно с колегите си от охранителна полиция забелязали млад мъж с лек автомобил. Последвала проверка, при която се оказало, че 31-годишен от пазарджишкото село Црънча носи в себе си полиетиленов плик със суха листна маса. След направен полеви наркотест станало ясно, че това е марихуана.

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!