02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:49, 1 април 20241min

Вижте градините на първите две участничи в конкурса за „Най-добре зацветен двор“

cvetya

Пещера. Първите участници в конкурса на „Биовет“ АД за най – добре зацветен двор вече са факт. Зоя Фолева ни е изпратила снимки от пролетната си градина, а заедно с тях и украсата на своя двор през зимните месеци преди Коледа. Когато човек има усет към  естетичното не се влияе от сезоните, това казват тези фотографии, а също така и показват стремеж за създаване на уют и топла атмосфера дори при минусови температури.

Дворът на семейство Фолеви е разделен на участъци, в които домакинята не е пожалила усилия да направи отделни насаждения и да ги комбинира така, че те да съществуват в хармония с целия екстериор.

Не по-малко въображение и желание да сътвори красота показва дворът на втората ни участничка София Герджикова, тя определено има афинитет към розите. Кралицата на цветята заема подобаващо място в нейния дом.

Можете да видите всички снимки на страницата на Биовет АД във Фейсбук.

Очакваме и следващите снимки на адрес: konkurs2024@abv.bg

Припомняме и това, че наградният фонд е осигурен от „Биовет“ АД, първото място ще спечели 500 лв., второто – 400 лв., а за трето място са отредени – 300 лв. Крайният срок за участие е 24 април.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!