22 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започва Седмицата на гората

tehnikum sedmica na gorata

Започва Седмицата на гората – професионалният празник на всички, чиято съдба с призвание и всеотдайност е посветена на гората – лесовъди, горски служители и работници.

Зад гърба си имаме забележителна история от 142 години от създаването на централна горска служба в България и труда на хиляди лесовъди през различните периоди от нейното съществуване.

Осигуряването на устойчиво развитие на горския сектор изисква постоянен анализ и оценка на икономическите, екологичните и социалните резултати от функционирането на горското стопанство. Провеждането на мониторинг на здравословното състояние, анализът на получената информация и предприемането на съответни действия за поддържане и подобряване здравето на горите, както и активното им управление остават важни задачи и занапред. Решаването на проблемите, свързани с незаконните посегателства в горите, изразяващи се в незаконна сеч, умишлени пожари и бракониерски лов, остава пред сектора и ще изисква задълбочен анализ на структурната и институционалната рамка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!