04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:53, 15 март 20241min

Криминална хроника

policia

Пазарджик.  В полицейското управление се получил сигнал от 31-годишен жител на пазарджишкото село Черногорово. Той съобщил, че апаши са проникнали в имота му и са задигнали два велосипеда. Незабавно дежурни автопатрули при РУ-Пазарджик предприели заградителни действия и бързо засекли извършителите. Оказало се, че това са 20-годишен жител на същото село и негов 16-годишен съучастник от хасковското село Длъгнево. „Дуото“ е задържано за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик ,а откраднатите колелета са върнати обратно на собственика им.

Пазарджик. По време на полицейска акция екипи на полицейски участък „Изток“ в областния град извършили проверка на 25-годишна жена от пазарджишкото село Добровница. Органите на реда открили у нея 10 полиетиленови топчета съдържащи суха листна маса. Оказало се, че съдържанието реагира положително на синтетичен канабиноид. И по двата случая са образувани бързи производства.

Велинград. Автопатрул при полицейското управление в курорта бил изпратен на сигнал за висока музика на адрес в града. Пристигайки униформените установили, че на мястото се е разразил скандал, при който 36-годишен велинградчанин с помощта на брадва е счупил стъклата на паркиран джип „Тойота“. Возилото било собственост на 54-годишна негова съгражданка. Криминално проявеният мъж е задържан в ареста на РУ-Велинград, а по случая е образувано бързо производство.

Батак. В района на централния площад в Батак служители на местния полицейски участък извършили проверка на 17-годишно момиче от родопското градче. У непълнолетната униформените открили саморъчно направена цигара. След направен полеви наркотест съдържанието и реагирало положително на марихуана.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!