30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Фестивал “Пъстроцветна Пещера” се завръща на Лазаровден, подгответе дворовете си за конкурса

fest pastrocvetna peshtera

Пещера. Фестивалът “Пъстроцветна Пещера”, който се организира от “Биовет” АД ще се проведе за трети пореден път на Лазаровден, 27 април 2024 г. Седмица преди най-големия християнски празник Великден, отново ще се съберем на пл. “България” за да се насладим на концерта с изпълненията на школите по изкуствата в Пещера, а и за да станем свидетели на награждаването на най-добрите в конкурса на “Биовет” АД за “Най-добре зацветен двор”.

Снимка : архив Източник : peshteraprim

Право на участие в него имат всички жители на Пещера, Радилово и Капитан Димитриево

Снимка : архив Източник : peshteraprim

Ще започнем събирането на снимки от вашите дворове на 27 март. Пролетта ще е в разгара си и имате шанс да покажете най-доброто от вашите цветни кътове. Очаквайте за първи път в рамките на празника и дефиле на костюми от рециклируеми материали. Дрехите ще бъдат изработени от учениците от всички училища в Пещера, а наградата им ще бъдат дръвчета, храсти и цветя, които “Биовет” АД ще подари за училищните им дворове.

Снимка : архив Източник : peshteraprim

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!