04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:00, 12 март 20241min

Криминална хроника

polic 2

Пазарджик. Снощи на улица в областния град автопатрул при полицейското управление в града засякъл „Мерцедес“ с водач 31-годишен пазарджиклия. Последвала проба с дрегер, при която уредът отчел 1.60 промила концентрация на алкохол. Возилото е иззето, а шофьорът задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него се води бързо производство.

Велинград.  Сигнал за пешеходка пострадала при пътен инцидент е получен в местното РУ. Сигнал е  получен вчера сутринта в полицейското управление на курорта. По първоначалните данни 90-годишен велинградчанин блъснал с „Пежо“-то си пресичащата пътното платно на пешеходна пътека негова 70-годишна съгражданка. Жената е била настанена в МБАЛ-Велинград с травма в областта на гръдния кош, без опасност за живота. Възрастният шофьор е бил тестван с дрегер, като пробата му за употреба на алкохол е отрицателна. По случая се води досъдебно производство.

Синитово. Вчера сутринта в къща, намираща се в пазарджишкото село започнала разпра между 36-годишен мъж  и неговия 68-годишен баща. Скандалът прераснал в агресия и синът нанесъл удар в тялото на родителя си. В резултат на това бащата е с фрактура на ребро. Той е транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ-Пазарджик. Екипи на РУ-Пазарджик задържали сина в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано бързо производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!