08 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:47, 8 март 20241min

Кметът на Пещера Йордан Младенов поздрави дамите за 8 март

8 mart cvetya..

Пещера. Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените.

По този повод кметът на Община Пещера отправи своите пожелания към всички дами в поздравителен адрес, който публикува в социалната мрежа.  Ето какво се казва в обръщението на Йордан Младенов :

Мили дами,
Поднасям ви моите най-сърдечни поздрави по повод Международния ден на жената- 8 март! Ден, в който трябва да благодарим за обичта, всеотдайността и подкрепата към близките до вас!
За магията да правите света по-добър и красив по-успешен и смислен поклон доземи!
Всевечни да бъдат ролята ви, грижата, божествената даденост да дарявате и опазвате живота, да кътате очарованието, да вдъхновявате и придавате смисъл на дните ни!
Скъпи приятели,
На 8 март с цвете за любов и уважение да изразим най-сърдечните си чувства към нашите майки, съпруги, дъщери, сестри и любими!
Благословени да са вашата майчина нежност, доброта и сила!
Имайте успехи в работата, пазете своя чар и целеустременост, дарявайте ни вяра, обгръщайте ни с надежда и любов!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!