22 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Предстои Часът на Земята

chasovnuk dzhoben
Всеки може да стане част от каузата на WWF, като подари час на природата на wwf.bg/earth-hour

Часът на Земята, в който светът става съпричастен към проблемите с опазването на околната среда и угасва светлините, за да се намали електропотреблението, ще е на 23 март от 20.30 часа до 21.30, обявиха от глобалната екоорганизация WWF, която стои зад инициатицата.

Хората могат да подарят един час от своето време на природата с различни активности – според желанието и интересите си. Да спортуват, рисуват, разходят се сред природата, посадят дърво, хапнат здравословна храна или пазаруват дрехи втора употреба.

Фокусът на кампанията Часът на Земята е съхранената околна среда и нейната основополагаща роля в нашия живот, благоденствие и икономика. Всяка секунда природата ни предоставя ресурси като прясна вода, храна, чист въздух, суровини за енергия и лекарства, които сме свикнали да приемаме за даденост и рядко се замисляме, че без тях животът на Земята всъщност би бил невъзможен, отбелязват от WWF.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!