06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Днес е Денят на бавните обороти

spokoistvie.

Празник на спокойствието

Международния ден на бавните обороти, известен още като Празник на спокойствието. Социалното движение, наречено Slow Life (Бавен живот), се заражда през 1986 г. На днешната дата в повече от 90 града в различни страни се организират многобройни и разнообразни забавни мероприятия, акцентиращи върху необходимостта да се забави темпото на все по-забързания ни начин на живот.

Целта на този ден е не да се прекара денят в лежерно четене на някоя книга или в мързеливо тестване мекотата на дивана.

Мисията на тази дата е да се отдадем изцяло на умението да се наслаждаваме на приятните житейски дреболии, за които все по-често забравяме или не им обръщаме нужното внимание, отдадени на безкрайното бързане в епохата на свръх високите скорости.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!