25 февруари 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Да“ и след 50 години. В Пещера 42 двойки ще отпразнуват любовта си

svatba.

Пещера. 42 двойки, започнали съвместния си път преди 50 години ще се съберат за поредна година за да отпразнуват Златната си сватба. За поредна година тържеството от този паметен юбилей се организира от Община Пещера.и читалище „Развитие“.

38 съпружески двойки, доживели заедно са от Пещера, 4 са от К. Димитриево, уточни Димитър Павлов от местната администрация. Паметни дарове и цветя са приготвили инициаторите на веселието. Кметът Йордан Младенов ще подари златно сърце на двойките.

Най-щастливата годишнина, отбелязваща половин век заедно ще огласи с песните си Райко Кирилов, и ще нищим приказки за Огъня и неговата тайна сила.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!