02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Big Brother“ изглежда ще се завърне в България

big brother

Телевизионното риалити „Big Brother“ изглежда ще се завърне в България. По „Нова телевизия“ вече тече реклама на кастинг за шоуто. Във формуляра за кастинга (https://nova.bg/casting) желаещите да влязат в Къщата на „Big Brother“ трябва да качат и видео (до 30 секунди), отговарящо на въпроса защо мислите, че „Big Brother“ трябва да покани точно Вас в къщата си.

Последният сезон на шоуто, озаглавен „Big Brother: Most Wanted“, беше излъчен през 2018 г. Той беше спечелен от Стефан Иванов, известен с артистичния си псевдоним Уош. За титлата „Любима звезда на България“ той се пребори с финалистите в шоуто Никита, Гъмов, Джулиана, Благой и Златка.

Стефан Иванов е син на големия ни актьор Иван Иванов, който си отиде на 1 февруари 2024г. Именитият баща тогава коментира победата на Уош пред в. „Марица“ с думите: „Синът ми заслужава да спечели. Гордея се с представянето му във Биг Брадър и се радвам, че сме го възпитали така, че да не обръща внимание на клюки, интриги и злоба“.

Кога точно ще започне новото шоу „Big Brother“, предстои да научим.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.avtora.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!