29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мил подарък за ползвателите на ДЦПЛУ

dcplu peshtera

Пещера. Практичен и обещан подарък зарадва ползвателите на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания. Ползвателите му ще гледат любимите си сериали, интернет приложения и игри на чисто нови LED телевизор Android и 10 приемника- 32″, които се използват в трапезарията и стаите за почивка на потребителите.

Повод за жеста е обещание на Йордан Младенов, с което той се стреми да решава техни проблеми. Придобивката стана повод присъстващите в ДЦПЛУ да си устроят Ден на българското кино. Бързо изтекоха минутите с филма „Баш майстора на море“, неминуемо свързани с приятни спомени от горещи нощи и знойно лято.

„Благодарим на Община Пещера в лицето на Кмета за закупената техника. Изказваме нашите сърдечни благодарности на Общинска администрация за осигурените ни придобивки през последните години. Грижите към хората тук показват, че не сме излишни и ненужни. Чувстваме се пълноценни жители на общината.“, каза Соня Бурова- директор на центъра в града.

„С удоволствие се срещам с възрастните хора в ДЦПЛУ. И през този мандат те ще имат моята грижа, внимание и уважение. Така съм възпитан от моите родители, така възпитавам и моите деца. Пожелавам на моите приятели там, здраве и приятни часове пред малкия екран“, сподели Йордан Младенов.
Снимка : peshteraprim
ДЦПЛУ в Пещера е форма за подкрепа на пълнолетни лица с трайни увреждания, в който се създават условия за обслужване през деня, отговарящи на ежедневните и рехабилитационните им потребности, организация на свободното време, личните контакти, изграждане на социални умения. Потребителите се подпомагат от професионалисти с цел социално включване и превенция на настаняването им в специализирана институция.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!