29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Проект за 18 840 лева спечели ЦПЛР-ОДК Пещера

cplr odk .........

Пещера. Центърът за подкрепа и личностно развитие – Обединен детски комплекс (ЦПЛР-ОДК) е одобрен за финансиране по Националната програма “Подкрепа за личността развитие на децата и учениците” с проекта “Обединени в изкуството“, който е на стойност 18 840 лв.

Снимка : peshteraprim

Средствата ще се използват за обогатяване на материалната база и техническо оборудване за групите по приложни изкуства, пиано, солфеж и народно пеене.

Снимка : peshteraprim

С реализацията на настоящия проект се предоставят по-добри условия за развитие на интересите , способностите и компетентностите на децата и учениците, както и за постигане на по-ефективен образователен процес.

Снимка : peshteraprim

Проекта “Обединени в изкуството“ е насочен към 71 деца включени в пет групи от направлението „Изкуства“. Оборудваната и обзаведена камерна зала за творческа дейност ще се ползва от деца и ученици с изявени дарби, включени в пет организационно-педагогически форми- автентичен фолклор, група солфеж, школа по пиано, група за народен хор, група по приложни изкуства.

Снимка : peshteraprim

Възпитаниците на ЦПЛР-ОДК , по изготвен седмичен график се радват на новите придобивки осигурени по проекта-  мултимедиен проектор, екран, професионална озвучителна техника, електрическо пиано, дистанционни микрофони, традиционни и танцувални костюми, настолни стативи за малките художници.

Снимка : peshteraprim

„Благодаря на екипа в центъра за професионалното отношение и ентусиазма, с който работят ежедневно. Благодарим за огромната подкрепа на Община Пещера и кмета Йордан Младенов. Най-голямо значение за децата има развитието на творческото въображение. Чрез него те разбират какво е добро и какво е зло. За нас най-важното е да ги насърчаваме да правят това, което обичат, искат и могат.  А те ще ни водят по пътя към промяната. Промяната към добро.“, подчерта Руса Каврошилова, директор на Центъра.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!