29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:41, 19 януари 20241min

Йордан Младенов поздрави Основно училище „Свети Патриарх Евтимий“

ou sv patriarh evtimii

Пещера. Кметът на Община Пещера Йордан Младенов изпрати Поздравителен адрес по повод 20 януари – патронен празник на Основно училище „Свети Патриарх Евтимий“ в Пещера. ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ е първото иновативно училище в община Пещера.

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ПАВЛОВА,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И СЛУЖИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Поздравявам Ви най-сърдечно с патронния празник на Основно училище „Свети Патриарх Евтимий“!

На 20.януари българската православна църква чества светлата памет на Свети Патриарх Евтимий. Името и святото му дело будят всенародна почит, преклонение и признание.

Повече от 60 години педагогическият екип на Основно училище „Св. Патриарх Евтимий“ град Пещера утвърждава училището като достойно да носи святото име на видния български книжовник и духовник.

Училището удовлетворява съвременните изисквания към образованието и днес не само образова младите хора на община Пещера, но ги възпитава в дух на иновации, устойчиво развитие и общочовешки ценности.

Скъпи учители, пожелавам Ви да продължавате да развивате училището като конкурентна и привлекателна институция. Нека, под вашето вещо ръководство, всяко дете да намери възможност да разгърне своите интереси и способности. Следвайте призванието си, изграждайте смели, умни и талантливи млади хора, готови с увереност и сила да градят бъдещето.

Скъпи ученици, бъдете здрави и целеустремени! Пазете светлите традициите на училището и множете успехите му. С воля и дръзновение проправяйте пътя на вашето поколение към върховете на духовността и науката!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ                                            

Кмет на Община Пещера

 

град Пещера

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!