29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Десетокласници от СУ „Св. Климент Охридски“ посетиха „INGILIZ BULGARIA“

su_sv_kl_ohridski

Пещера. Десетокласници от СУ „Св. Климент Охридски“ посетиха фирма за производство на обувки „INGILIZ“. Поводът за посещението беше провеждане на Час на класа на тема „Кариерно ориентиране и избор на професия“.

Учениците имаха възможност да се запознаят в реална среда с целия цикъл на производство на обувки и съвмеренното оборудване, което се използва във фирмата. Оказа се, че уменията, които придобиват учениците от профил „Софтуерни и хардуерни науки“ ще са им много полезни, ако изберат подобна сфера за професионално развитие.

Училищното ръководство изказва благодарност на Цветелина Василева – началник на администрация , Айрие Авджибашиева – началник на цех и Таня Кирова – служител във фирмата, които са оказали съдействие и са предоставили възможност на възпитаниците да се докоснат до едно модерно производство в нашия град.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!