04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ОТНОВО с Camino и в Брюксел!

lili ivanova
След успешните национални турнета в последните години у нас най-голямото име в българската попмузика ще изнесе специален концерт в Брюксел на 6 март 2024 в емблематичната зала FLAGEY.
Събитието е по покана и под патронажа на Илхан Кючюк.
Лили Иванова ще зарадва почитателите си в Белгия с бутиков концерт на живо с песни от богатия си репертоар, поднесени в нови аранжименти на Ангел Дюлгеров.
Сред хитовете на звездата на българската поп музика ще прозвучат Щурче, Панаири, Детелини, Ветрове, Camino, Невероятно, Искам те, Предупреждение, Присъда, Сълза, Покруса и много други, както и най-новата й песен “Два белега” по текст на Мартин Карбовски и музика на Огнян Енев.
На сцената до голямата Лили Иванова ще бъдат нейните музиканти от ЛИ ОРКЕСТРА.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!