28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът на Пещера с поздрав по случай Бабинден

babinden

Пещера. Днес отбелязваме Денят на родилната помощ, известен още като Бабинден. По този повод кметът на община Пещера Йордан Младенов отправя своите пожелания в социалната мрежа Фейсбук по случай Деня на родилната помощ. Ето какво се казва в обръщението на градоначалника :

На днешния Бабинден празнуват лекарите специалисти по акушерство и гинекология и акушерките.
Традициите са нещо повече от общоприети правила, които трябва да спазваме. С много уважение, обич и признателност ще наградим с блага дума и почит бабите си. Ще признаем смирено това, което са дали без излишен шум и претенции за нашите деца.
Уважаеми лекари и акушери,
Сърдечно ви поздравявам по случай професионалния празник! Благодаря за грижите, които проявявате за здравето на най-малките и майките в отделенията. Вашата безусловна отдаденост на професията, трудът и вниманието са пословични сред обществото. Благодаря от сърце за всичко, което правите и за това, че давате живот и смисъл за бъдещето! Поклон за топлотата и грижата, обич и себеотдаване!
Дължим значимо признание към нашите баби. Безсънните нощи, тревогите за здравето на децата ни, обичта, топлината и помощта при появата на нов живот, са незаменими и нямат цена.
Бъдете здрави, енергични, благословени!
Бъдете до нас, за да можем да се учим да бъдем най-вече хора!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!