06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:10, 5 януари 20241min

Криминална хроника

Police car with blue lights on the crime scene in traffic urban environment.

Пазарджик. Снощи около 20.00ч. в пункт за варене на ракия, намиращ се в местност край областния град, след солидна употреба на алкохол възникнал скандал между 73-годишен пазарджиклия и негов 56-годишен сътрапезник. В хода на разпрата по-възрастният нанесъл прободна рана с шило в областта на корема на своя опонент. Пострадалият е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик без опасност за живота. Екипи на РУ-Пазарджик са задържали нападателя в ареста. По случая е образувано досъдебно производство.

Велинград. Снощи на улица в курортния град автопатрул спрял за проверка „Фолксваген“, управляван от 46-годишен жител на курорта. След направен алкотест се оказало, че мъжът е зад волана с 2.52 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Той е задържан за срок от 24 часа, а возилото му иззето. По случая се води бързо производство.

Панагюрище. Служители на РУ-Панагюрище установиха и задържаха млад мъж проявил жестоко отношение към куче. Снощи в социалните мрежи бил публикуван видеоклип, на който се вижда как куче е вързано за лек автомобил и влачено. Междувременно в РУ-Панагюрище също се получили сигнали от граждани за въпросната публикация и в полицейското управление незабавно бил сформиран екип за изясняване на случилото си. Полицаите открили и провели беседи с автора на видеото, както и със собственика на возилото. Така било установено, че въпросното „БМВ“, с което е влачено животното било ползвано от 33-годишен жител на средногорския град. Той е установен и задържан в ареста на районното управление за срок от 24 часа, извършен е оглед на автомобила. Според данни на извършителя кучето се отвързало и избягало. Предприети са действия за локализиране на животното и при необходимост оказване на ветеринарно-медицинска помощ. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!