16 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:54, 3 януари 20241min

Криминална хроника

Police

Пазарджик. Вчера следобед в близост до парк „Остров Свобода“ екип на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик проверил лек автомобил „Опел“, управляван от 28-годишен пазарджиклия. Пред униформените мъжът представил свидетелство за управление на МПС, което обаче са оказало фалшиво. Документът е иззет, а притежателят му задържан в ареста за срок от 24 часа. По случая с води бързо производство.

Велинград. Вчера екипи на полицейското управление в курортния град получили сигнал за продажба на пиротехнически изделия на малолетно лице. Нарушението било извършено в търговски обект стопанисван от 60-годишен мъж от курорта. На място е изпратен автопатрул и младши-полицейски инспектор,  отговарящ за контрола над общоопасните средства. По време на проверката екипите установили, че мъжът съхранявал в обекта без надлежно разрешение 5 малокалибрени патрона и 1325 грама пиротехнически изделия. Последвало претърсване и в жилището му, където органите на реда открили още 38 малокалибрени боеприпаса и 5 различни ловни трофея без документи за произход. Търговецът е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано досъдебно производство.

Пещера. Вчера автопатрул при РУ-Пещера извършил проверка на лек автомобил „Форд“  с водач 60-годишен пещерец. След направена проба с дрегер уредът отчел 1.45 промила концентрация на алкохол. На шофьора е взета и кръвна проба за лабораторен анализ.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!