05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът Младенов награди двама изявени спортисти

mladenov iziavaeni sportisti koleda 2023....

Пещера. „Краят на  календарната година е времето, в което даваме път за нови мечти, надежди и постижения. Завоюваните отличия и постигнатите успехи в регионални и национални състезания през 2023 са повод за гордост и подобаващо уважение.“, каза кметът Йордан Младенов на церемония по връчване на грамоти и купи  на Пламен Стоянов и Димитър Стоилов.

Снимка : peshteraprim

Пламен Стоянов  е носител на пълен комплект медали от държавни  индивидуални и отборни  първенства по шахмат. Най-доброто му представяне до момента е на Държавните първенства през 2022 година, когато спечели  златен медал по блиц за юноши до 18 години . През изминалата година Пламен беше поканен да участва в няколко хибридни турнири,  валидни за международен рейтинг, между български и американски шахматисти. Спечели сребърен медал на турнир през месец септември.

Снимка : peshteraprim

Димитър Стоилов е състезател по бокс в „Боксова академия Боби Бояджиев“. През изминалата седмица е отличен като най-проспериращ боксьор на Клуба за 2023 година. Димитър е насител на бронзов медал и е класиран на трето място категория 63,5кг  на Републиканско първенство по бокс на България проведено в Пловдив. През месец декември 2023 г., става вицешампион на България, носител е на сребърен медал от Републиканско първенство за мъже, втори кръг, проведено в Перник.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!