13 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Деца от пещерско училище поздравиха Кмета и служителите му за предстоящите празници

uchenici p r slaveikov pozdrav koleda 2023

Пещера. Ученици от ОУ „П.Р. Славейков“ изненадаха кмета на община Пещера Йордан Младенов и служителите от Общинската администрация с поздрави и пожелания към градоначалника и администрацията по случай настъпващите коледни празници.

Снимка : peshteraprim

Пременени подобаващо, децата бяха приготвили кошница с късмети, като всеки трябваше да прочете какво ще му донесе 2024 година. Късметът на Младенов гласи : “ Ще работиш без да спираш, плановете си ще реализираш“. Снежанка и Дядо Коледа .получиха аплодисменти и благодарности. Младенов запечата на снимка празничната изненада и отправи най-искрени и сърдечни благодарности към талантливите деца, като им пожела много успехи в училище и много щастливи, красиви и незабравими моменти.

Снимка : peshteraprim

За поредна 13-та година пещерските ученици донасят настроение, усмивка и блага дума в местната администрация. Кметът изпроводи предприемчивите си млади съграждани с пожелание за светли рождественски празници и да бъде по-чести негови гости.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!