01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Тежко ПТП на магистрала „Тракия“, пострадали са двама полицаи

police

Пазарджик. Тежко ПТП е станало в района на 67-ми км на автомагистрала „Тракия“ в посока Пловдив, съобщи говорителят на ОД на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Първоначално екип на сектор „Птъна полиция“ е сигнализиран за самокатастрофирал лек автомобил в този участък.

Пристигнал е екип, установени са участниците и пострадалите, извикани са линейки и „Спешна помощ“. Районът е обезопасен с конуси. Към полицаите се е приближил друг шофьор, аварирал в тази зона. Внезапно върху тях връхлита ТИР.

От полицията по-късно уточниха, че той не е с турска, а с българска регистрация и водач на 54 години от пловдивското село Белащица. „Камионът удря силно патрулния автомобил, който пада в канавката.

Полицаите, които са били извън автомобила са с леки наранявания. С по-тежки травми е човекът с авариралия автомобил, който е разговарял с полицаите. Той е транспортиран в болницата в Пазарджик с много сериозни наранявания в областта на долните крайници“, обясни Стоянов.

Към мястото на катастрофата пътуват екипи на ОД на МВР, предстои извършването на оглед. На място са и екипи на „Спешна помощ“ и на Пожарната.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!