29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Благотворителен коледен концерт се състоя в Пещера

Пещера. В салона на читалище „Развитие“, се състоя благотворителен базар и коледен концерт на New Art Center Peshtera. В концертната програма се включиха класически балет, с балетен педагог Мария Димитрова,
танцови състави с хореограф Здравко Христов, детска певческа група и солисти от детските градини в града, с музикален педагог Николай Балабанов.
Снимка : peshteraprim
Пещерци и гости на града аплодираха участието на танцов клуб „Кавака“, народната певица Боряна Василева и Исмаил Козарев- изпълнител на родопски песни. За коледното настроение в залата допринесе тематичната сценична украса, дело на балетния педагог Мария Димитрова.
Снимка : peshteraprim
Присъстващите бяха пренесени в коледна приказка, в която и деца и възрастни очакват чудото на Рождество Христово. Малки, големи и още по-големи танцьори и певци от съставите представиха богатия си репертоар от народни песни и танци, които разиграха сърцата на публиката. Всички присъстващи в продължение на близо 2 часа се потопиха в коледната магия на фолклорния концерт, минал под мотото – “ Коледна магия“.
Снимка : peshteraprim
Специални гости на концерта бяха председателя на Общински съвет- Пещера Васил Филев и Галя Стоянова- секретар на Общината.
Снимка : peshteraprim
Стоянова благодари на малките артисти за майсторството, усмивките и настроението. Пожела на малчуганите да бъдат здрави, успешни, да се радват на родителска обич и внимание. Стоянова връчи Поздравителен адрес от Кмета на общината. В него пише : “ Уважаеми ръководители, многобройни са успехите на вашия екип. През тази година възпитаниците ви представиха успешно общината на много национални и международни конкурси и фестивали. Благодарим за всеотдайната работа и огромния ентусиазъм, с които превземате нови професионални върхове.“
Снимка : peshteraprim
Младенов изрази задоволството си от успехите на изпълнителите, танцьорите и музикантите във формацията. „Нека следващата година ви донесе още много нови знания, много нови успехи и приятели. Вярвам, че ще успеете да покорите сърцата на още много хора.“, се казва в написаното до New Art Center.
Снимка : peshteraprim
Коледният дух на празничния концерт бе допълнен и от организирания от Центъра  благотворителен базар за събиране на средства и осъществяване на избрана кауза. Имаше разнообразни тематични сувенири, а множеството гости на събитието имаха възможност да разгледат и си закупят артикули.
Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!