01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Благотворителен блиц турнир по футбол ще се играе на стадион „Георги Бенковски“

futbol..

Пазарджик. Благотворителният блиц турнир по футбол под надслов „Коледна Надежда”, организиран ФК Хебър 1918 ще се състои в неделя от 12,30 часа на стадион „Георги Бенковски“, съобщават от футболния клуб.

Проявата е част от дарителската кампания на клуба, която има за цел за събере средства за финансовото подпомагане на Хебър през месеците декември и януари.

Турнирът ще се състои на официалния терен на стадион „Георги Бенковски”, а входът за зрители ще бъде свободен.

Шоуто предвижда един срещу друг да играят 4 тима, съставени на смесен принцип от футболисти на ФК Хебър – първи, втори и трети отбор, както и юношеска селекция от школата на клуба. Въпросните отбори ще играят в състави от по 9 човека на половин терен. В другата част на игрището мачлета ще си спретнат всички останали деца от Академията на клуба, така че атракциите и емоциите от най-големите до най-малките футболисти на Хебър ще бъдат гарантирани.

На стадиона ще бъдат поставени и кутии за дарения, в които желаещите да подкрепят финансово тима фенове и гости ще могат да дадат своята лепта за най-важната в момента кауза – спасяване на представителния футболен тим на Пазарджик.

От ФК Хебър предварително информират, че всички натоварени с организацията и провеждане на събитието служители и партньори ще се включат в неговата реализация напълно безплатно, давайки по алтернативен начин своята лепта за кампанията.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!