02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ВК Хебър търси подкрепа от бизнеса

hand blocking volleyball spike over the net inside of a stadium

Пазарджик. ВК Хебър Пазарджик представи кампанията „Смело напред“, в която се обърна към всички представители на малкия, среден и голям бизнес с възможност за спонсорски пакети, които да подпомогнат издръжката на клуба в идните месеци.

Припомняме, че мъжкия тим се раздели вече с няколко ключови играчи, както и със старши треньора си Алберто Джулиани заради затрудненото финансово състояние след смяната на местната власт.

Ето какво написаха от Хебър във Фейсбук:

„Представяме ви кампания „Смело напред“, в която се обръщаме към всички представители на малкия, среден и голям бизнес с възможност за спонсорски пакети, които да подпомогнат издръжката на любимия ни клуб в идните месеци.

Волейболен клуб Хебър предоставя една от най-добрите платформи, пазейки специално място за своите партньори във всички свои канали на участие – националните телевизии, спортните зали и едни от най-добре развитите социални мрежи.

Не на последно място, за нашите партньори пазим специално място в сърцата на нашето семейство – хилядите наши фенове, с които заедно превръщаме Хебър в повече от просто клуб!

При интерес и необходимост от повече информация, може да ни пишете директно тук, в нашите социални мрежи, на телефон: 0877 714 419 или на club@hebarvolley.com.

Всеки един, който желае да подкрепи Хебър може да го направи и на сметката на отбора:

СКВ Хебър – Пазарджик

ОБЩИНСКА БАНКА

IBAN BG 14SOMB91301060595001“.

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!