15 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:44, 20 ноември 20231min

Пътна обстановка

most stroitelstvo

Днес, 20 ноември /понеделник/, от 8 ч. до 9 ч. и от 13 ч. до 14 ч., ще бъде ограничено движението по моста над р. Марица по път III-667 Плодовитово – Асеновград в района на Първомай. За монтаж на главни греди на мостовото съоръжение трафикът ще се пренасочи по обходен маршрут: път II-66 Стара Загора – Поповица – път I-8 Пловдив – Свиленград.

          Третокласният път III-667 Плодовитово – Асеновград осигурява пряка връзка от АМ „Тракия“ до първокласния път I-8 Пловдив – Хасково и ГКПП „Капитан Андреево“.

Снимка : api.bg

          Изграждането на новия мост над р. Марица стартира в началото на август т. г. Съоръжението ще е с дължина 228 метра и 10,5 метра ширина, от които 2 ленти по 3,5 метра и два тротоара с ширина по 1,75 м. Изпълнени са земни работи и изграждане на подпорна стена. Предстои монтиране на стоманената връхна конструкция, изливане на пътна плоча и на тротоарен блок, полагане на всички асфалтови пластове и др. Съоръжението ще има нова хоризонтална маркировка и нови пътни знаци.

        Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство, но строителните дейности са необходими, за да се осигури безопасността на движение по третокласния път.

Изпълнител на строително-монтажните работи е „ГБС – Инфраструктурно строителство“ АД. Стойността на договора е 16 878 373,48 лв. без ДДС. Строителният надзор е възложен на „Т7 Консулт“ ЕООД, като договорът е на стойност е 52 300 лв. без ДДС. Авторският надзор е на „Консорциум Бета Циклоп“ ДЗЗД, като стойността на техния договор е 29 999 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи е 365 дни.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!