03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

След прогнозата за времето в областта

karta bg oblasti

Пазарджик. Единадесет сигнала за паднали дървета и клони са постъпили чрез телефон 112 в РДПБЗН в резултат на поривистия вятър, няма пострадали хора, съобщи говорителят на ОДМВР – Мирослав Стоянов. Най-много са сигналите за поражения в Пазарджик, инциденти има в Белово и Батак.

Един от сигналите е за паднала лампа в надлеза над жп линията в Звъничево, районът е обезопасен, като е ограничено движението на хора до отстраняване на скъсаните проводници.

По всяка вероятност в резултат на вятъра и късо съединение в Белово горя пожар в плевня, на място са изпратени два противопожарни автомобила, а огънят е овладян.

Батак.  Полицаите от Районния участък са оказали съдействие на мъж, чийто джип е паднал в дере край пътя между Фотиново и Нова махала. Не е ясна каква е причината, няма данни за употреба на алкохол или дрога, най-вероятно мъжът неволно е изгубил управлението на автомобила и се е озовал в рекката. Полицаите са оказали съдействие за изваждането му от автомобила. Водачът няма наранявания.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!