18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:39, 18 ноември 20231min

Криминална хроника

police.

Пазарджик. На една от улиците в кв. «Изток»  униформените извършили проверка на 29-годишен от пазарджишкото село Алеко Константиново. У него били открити две полиетиленови топчета със суха зелена листна маса. След направен полеви наркотест съвържанието се оказало синтетичен канабиноид. Мъжът е задържан в ареста, а по случая е образувано бързо производство.

Побит камък. Огън е лумнал вчера в три дървени стопански постройки. На мястото са изпратени екипи на пожарната във Велинград. Стихията е успяла да унищожи намиращите се вътре три леки автомобила, мотоциклет, моторни резачки, собственост на трима мъже от селото. След потушаването на пожара на мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ-Велинград. Изясняват се причините довели до възникването на инцидента. За радост при този случай не са пострадали хора.

Момина Клисура. На улица в беловското село 63-годишен жител предприел маневра на заден ход с трактор «ЮМЗ». Докато траело това последвал удар в намиращ се зад селскотопанската машина паркиран лек автомобил «Дачия». На местопроизшествието притигнал автопатрул от РУ-Септември. Униформените тествали шофьора с дрегер, като уредът отчел 1.34 промила. Освен това се оказало, че тракторът е без регистрационни табели. Водачът е задържан в ареста, а спрямо него се водят две бързи производства.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!