29 ноември 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

46 състезателя ще се състезават в Писта Стара Загора

rali
46 състезателя подадоха заявка за участие в предстоящия последен кръг от националния шампионат по затворен маршрут – „Писта Стара Загора“ (18-19 ноември).

По дванадесет пилота са подали заявка за участие в сериите „Спорт“ и „Туринг“. В серия „Лада“ са се заявили четиринадесет състезателя, докато в най-престижния клас “Макси”  броят на заявените е осем.

Сред участниците са имена като Пламен Камбуров (Mitsubishi Lancer evo IX),Камен Василев (Mitsubishi Lancer evo X), Любен Емануилов (Peugeot 106), Искрен Веселинов (Honda Civic), Крум Крумов (VAZ 2107) и Недялко Денев (Honda Civic).

Трасето на “Писта Стара Загора” отново ще бъде разположено на източния пътен възел на града (посока магазин Метро).

Състезателния уикенд стартира в събота с тренировки и квалификации от 12:00 часа. Церемонията по откриването ще се проведе в неделя от 10:00 часа, половин час преди старта на първата серия.

Надпреварата се организира от АСК “Стара Загора” със съдействието на Община Стара Загора и АФБ.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!