29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Илиян с нова фотосесия, и в стилна форма

iliyan sandrev

Пещера. С нови, красиви есенни кадри, обичаният фолклорен изпълнител Илиян Сандрев зарадва почитателите си през ноември. Фотосесията е реализирана сред красотите на с. Жребичко от фотографите Десислава и Атанас Герови.

Снимка : Десислава и Атанас Герови

Снимките ни изпълват с чувство за българщина, обич към родното и истински ценности завещани от дедите ни. Носията, която  ни демонстрира Илиян е от разположеното на източния склон на Пирин с. Брезница Гоцеделчевско.

Визията е запазена марка на гласовитото дарование

С тази автентична носия спечелих първа награда на фестивалното жури в Конкурсът за изпълнителско изкуство  на Фестивала „Пирин Фолк 2023″. Благодарен съм на Мохамед Кальор, който предостави костюма, допринесъл за автентичната визия.“, сподели за Peshteraprim Сандрев.

Снимка : Десислава и Атанас Герови

Припомняме, че песента „Полъх от Пирина“/музика и текст: народни; аранжимент: Виктор Йорданов-Кардама/, донесе поредната престижна награда на изпълнителя. Многобройните почитатели на Илиян могат да разгледат пълната фотосесия на страницата му във Фейсбук.

Илиян не спира да работи по новите си проекти : „Тази поредица от снимки предхожда издаването на нов видеоклип. Името на песента и реализацията на лентата ще запазя в тайна към момента. Песента ще бъде мой реверанс и поклон пред слушателите и зрителите, които харесват моето творчество.“, допълва Илиян Сандрев.

Снимка : Десислава и Атанас Герови

Илиян Сандрев е от град Стамболийски. Роден на 03.05.1994 г. в град Пловдив. През 2017 г. завършва  успешно висшето си образование в АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив. Към днешна дата намира реализация като учител по музика в Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – гр. Пещера. Паралелно с това работи и по развитието на своята певческа кариера.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!