04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов ще положи клетва като Кмет на 15 ноември от 15:00 часа

yordan mladenov

Пещера. Йордан Младенов ще положи клетва като Кмет на община Пещера в 15:00 часа на 15 ноември /сряда/, в Заседателната зала на Общински съвет, заедно с Кметовете на кметствата в Радилово и К. Димитриево. Ще се проведе и първото заседание на новия Общински съвет. Клетва ще положат избраните съветници. На заседанието ще бъде избран и Председател на местния парламент.

ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ :

ОИК- Пещера излезе със свое Решение № 121 – МИ/30.10.2023 г. за избиране на Кмет на Община Пещера.

На основание чл. 452 от Изборния кодекс и въз основа на получените данни от протоколите на СИК, ОИК реши : Обявява за Кмет на община Пещера на първи тур Йордан Стоянов Младенов, издигнат от Инициативен комитет – получил 5 418 действителни гласове.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!