06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Професионалисти от класическата сцена ще гостуват в Пещера

piano

Пещера. „Музикално-артистичен форум Пловдив“, съставен от професионалисти от класическата сцена на града, представя новия си артистичен проект „По света с осем ръце и прекрасни гласове“.

Концертът ще представи шедьоври на различни композитори от далечното минало до наши дни. Всички произведения ще бъдат изпълнени на 4, 6 или 8 ръце.

Участват пианистите Надежда Кузманова, Маринела Маринова, Ваня Балева, Милена Захариева и певците Елена Чавдарова –Иса, Евгения Ралчева, Силвана Пръвчева и Марчо Апостолов.
Освен музикален, концертът ще е и образователен, тъй като публиката ще се запознае със забавни факти около живота и творчеството на композиторите, чиито творби ще се представят, посочиха организаторите.

Премиерата на „По света с 8 ръце и прекрасни гласове“ ще се състои в Пещера на 16 ноември, в Народно читалище „Развитие – 1873″ .

„По света с 8 ръце и прекрасни гласове“ е част от проект „Искам нещо да ти разкажа“, създаден и менажиран от сдружение „Кей-Търн“ с председател Мариана Ангелова. Той се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“.
„Музикално-артистичен Форум Пловдив“ има за цел да съхрани и популяризира оперно изкуство в неговия класически вид и да разпространи и популяризира танго културата и аржентинското танго в България.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!