03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В четири общини в област Пазарджик ще се проведе балотаж за кметове

vot....

Пазарджик. В четири общини в област Пазарджик ще се проведе балотаж за кметове. Ще се гласува в 60 населени места, като в 19 от тях ще се избира и кмет на кметство. Секционните  комисии, в които ще се проведе вторият тур в областта са 218.

Днес ще стане ясно кой ще управлява Пазарджик, Панагюрище, Белово и Брацигово през следващите 4 години. Разликата между двамата кандидати в Панагюрище е много малка, така че там се очаква оспорвана битка.

Напреднат ще изборът и в Пазарджик, където отпадналите от първия тур 9 кандидати за кмет се обединиха в полза на единия участник в балотажа.

От организационна гледна точка се очаква избирателните секции да бъде по-спокойно. Денят за размисъл и в нощта преди днешния вот няма постъпили сигнали за нарушения.

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!