05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Новите общински съветници в община Пещера

obshtina Peshtera

Пещера. Общинската избирателна комисия в Пещера обяви кои са новите съветници за мандат 2023/27 г. Хората, които намериха място в него са получили най-висок процент на доверие от избирателите в местните избори на 29 октомври 2023 г..

Петима съветници ще има БСП за България в Пещера, те са Апостол Мадин, Атанас Янев, Борис Гаджев, Георги Смилянов и Гълъбина Карамитрева. Шестима са съветниците на ПП Движение Напред България – Али Мюмюнов, Ангел Жилев, Васил Филев, Димитър Бакалов, Николай Рядков и Теодора Илиева, ГЕРБ успя да се пребори за четири места, които ще бъдат заети от Димитър Батаклиев, Валентина Станкова, Илиян Петров и Михаил Фолев, Читири са и местата за СДС (БЗНС – Движение Гергьовден, ДБГ, БДС Радикали). Те ще бъдат заети от Георги Стоилов, Младен Манов, Неделчо Рядков и досегашният председател на ОБС – д-р Николай Пенев.Стефан Балабанов- ВМРО . Зехра Алиш от ДПС също влиза в новия градски парламент.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!