28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Лудогорец“ надви „Хебър“ в Разград

hebur - ludogorec

Пазарджик-Разград. Лудогорец“ победи „Хебър“ с 3:1 в мач от 15-тия кръг в Първа лига. Шампионите се наложиха над своя съперник, въпреки че направиха много пропуски, а отлично се прояви и вратарят на гостите от Пазарджик.

Двубоят в Разград беше единственият от 15-тия кръг в Първа лига, който се игра в деня на изборите. Той беше и първият за „Лудогорец“ в шампионата след треньорската смяна и връщането на Георги Дерменджиев.

Наставникът пусна сред титулярите някои играчи, които имаха по-малко минути дотук като Тодор Неделев и Франко Русо. Още до почивката „Лудогорец“ взе убедителен аванс. В 11-ата минута Бърнард Текпетей откри след удар от въздуха. Той овладя центриране на Аслак Фон Витри и не остави шансове на вратаря на гостите. До този момент „Лудогорец“ вече беше създал няколко положения.

В 37-ата минута Витри удвои. Той реализира след удар по тревата след продължително разбъркване, а вратарят на „Хебър“ Матвей Игонен не успя да се намеси. След почивката темпото беше по-ниско, а Дерменджиев направи и петте позволени промени. Само три минути преди края на срещата „Хебър“ намали с попадение на централния защитник Стефан Цонков. Много бързо обаче „Лудогорец“ сложи точка на интригата. Това се случи с гол на Рик Джонатан в 89-ата минута.

С победата „Лудогорец“ излиза на четвъртото място в класирането с 27 точки. Шампионите са с 2 т. по-малко от третия ЦСКА, 4 т. от „Локомотив“ (Пловдив) и пет от лидера „Черно море“.

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!