02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ден за размисъл е

vot

Ден за размисъл е. Съгласно Изборния кодекс от полунощ (00:00 часа) на 28 октомври, до приключването на изборния ден в 20:00 часа, се забранява предизборната агитация. Изборният ден може да бъде удължен до 21:00 часа, когато пред секцията има негласували избиратели.

Гласуването ще е само с хартиени бюлетини, както тази неделя, така и на балотажите на 5 ноември. Това реши снощи Централната избирателна комисия.

Днес над 12 300 секционни комисии ще получат изборните книжа и материали, за да подготвят помещенията за гласуване. Секционните комисии, които трябваше да са със смесено гласуване, а те са над 9 000, няма да получат машини след снощното решение на ЦИК да отмени вота с устройства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!