16 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

34 000 ще слеят уикенда, в който се провеждат местните избори

dete mayka esen

Почивните дни в училищата тази година са от 28 октомври до 1 ноември включително, тоест общо 5 дни, от които 3 са работни за останалата част от населението. Като цяло през уикенда около вота за местна власт се очаква в страната и чужбина да пътуват 340 000 българи, сред които има и такива, които са със свободни професии, като архитекти, юристи, инженери, собственици на малки фирми и други.

От тях около две трети ще използват почивните дни за посещение на близки, приятели и роднини както в страната, така и в чужбина, посочи Драганов. Останалите около 100 000 ще се насочат към балнео и СПА хотели, къщи за гости или малки семейни хотели, където могат да прекарат време сред природата или да посетят исторически или културни забележителности.

 

 

 

 

 

Източник : ttps://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!