16 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:04, 23 октомври 20231min

Криминална хроника

policia

Пазарджик. Пет бързи производства са образувани прямо водачи за времето от петък до днес, съобщиха от ОД на МВР. По време на засилените проверки по пътищата в областта автопатрулни екипи засекли 25-годишен мъж от велинградското село Грашево и 32-годишен от пазарджишкото село Мокрище. Направените проби с дрегер, дали положителни резултати на употреба на наркотични вещества. Мъж на 49 години от Пазарджик, 47-годишен от Костандово и 25-годишен от септемврийското село Варвара били спипани зад волана съответно с 1.65, 1.31 и 2.63 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. И петимата шофьори са задържани с полицейски заповеди за срок от 24 часа. На четирима от тях автомобилите са иззети от органите на реда.

Звъничево. Около 02 часа в събота автопатрул при РУ-Пазарджик засякъл в центъра на областния град 22-годишен младеж от пазарджишкото село Звъничево. Последвала проверка, при която се установило, че той носи в себе си полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество. Направеният полеви наркотест реагирал положително на кокаин. Младият мъж е задържан за срок от 24 часа, а по случая се води бързо производство.

Батак. По време на засилени полицейски проверки в целия регион екип на Полицейски участък-Батак спрял на пътя между местностите „Цигов чарк“ и „Превала“ лек автомобил „Фолксваген“. Униформените установили, че 37-годишният му водач носи в себе си две саморъчно направени цигари. След направен полеви наркотест съдържанието на цигарите реагирало положително на марихуана. Полицаите не спрели до тук, а извършили и проверка на вила в курортния комплекс „Цигов чарк“, която била обитавана от шофьора. Вътре намерили стъклен буркан със суха марихуана. Цялата дрога е иззета, а притежателя и задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пещера. Шофьорската му книжка е иззета, тъй като отказал да бъде тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества.

Около 02 часа в събота автопатрул при РУ-Пазарджик засякъл в центъра на областния град 22-годишен младеж от пазарджишкото село Звъничево. Последвала проверка, при която се установило, че той носи в себе си полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество. Направеният полеви наркотест реагирал положително на кокаин. Младият мъж е задържан за срок от 24 часа, а по случая се води бързо производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!