30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов се срещна с жителите от квартала край ДГ „Сокола“

izbori 2023 Mladenov kvartal dg sokola

Пещера. При голям интерес от страна на живеещите в района на ДГ „Сокола“ в Пещера премина предизборната им среща с независимия кандидат за кмет на общината – Йордан Младенов. Присъстващите благодариха за новото дворно пространство в детската градина, за ремонтите на улици и монтираните детски площадки.

Пред тях Йордан Младенов представи основни акценти от свършеното през последните четири години, основен приоритет, през които бе превръщането на община Пещера в по-зелена, по-светла и по-чиста община. През следващите години приоритет остава грижата за хората.

Като част от него се планира непрекъснато развитие и надграждане на качеството на социалните услуги, предоставяни от Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Дневен център за деца и младежи с увреждания, Кризисен център за лица и деца пострадали от насилие, Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, Домашен социален патронаж, Асистентска подкрепа и Механизъм „Лична помощ“.

„Планирам също разкриване на Общностен център за ранно детско развитие, където ще се осъществява информиране, консултиране и обучение за реализиране на социални права и развиване на умения, мобилна превантивна общностна работа, с капацитет 70 потребители.

Ще бъде разширен кръгът на социалните услуги с изграждане и функциониране на центрове за настаняване от семеен тип за: пълнолетни лица с физически увреждания – с капацитет 15 потребители; лица в надтрудоспособна възраст без увреждания – с капацитет 30 потребители.“ – каза още Йордан Младенов.

По време на срещата той бе придружен от кандидати за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!