28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов: Общината ще продължи да работи в тясно сътрудничество с директорите на училища

izbori 2023 Mladenov uchiteli

Пещера. „В полезен обмен на идеи и предложения се превърна предизборната ми среща с учители от СУ „Климент Охридски“ и ПГХВТ „Ат. Ченгелев“ в Пещера.

На нея бях придружен от кандидати за общински съветници от листата на ПП „Движение Напред България“. Педагозите приеха с радост възможността за разширяване на дуалното обучение и възможностите за сътрудничество с фирмите в града, предложена от Васил Филев и Петър Йорданов.“ – съобщи независимият кандидат за кмет на Пещера Йордан Младенов.

„Необходимостта от оставане на младите хора в Пещера и тяхното кариерно развитие е неотложна, отбелязаха кандидатите за общински съветници. Бизнесът изпитва нужда от квалифицирани кадри, а също и от местни хора, на които може да се предложат различни форми за получаване на професионални умения и тяхното усъвършенстване. Като кандидат за кмет на община Пещера за втори мандат, уверих учителите, че общината ще продължи да работи в тясно сътрудничество с директорите на училища, ще съдействам за реализацията на всяка една интересна инициатива.

Ще продължи и политиката насочена към обновяване и осъвременяване на материалната база на училищата. Обърнах специално внимание и на предвиденото в управленската ми програма разширяване дейността на Обществения съвет към кмета. Учителите изразиха своето удовлетворение от предложените добри идеи и възможности за тяхното осъществяване.“ – каза Йордан Младенов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!