07 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов: За последните 4 години над 1000 жители на община Пещера са обхванати по социалните програми

izbori 2023 Mladenov klub na pensionera

Пещера. С кандидатите за общински съветници Гълъбина Карамитрева, Мила Стефанова-Керемедчиева, д-р Жечка Ташева, Кристина Диманина, Илиян Балдев и Георги Смилянов от Коалиция “БСП за България” кандидат – кметът Йордан Младенов посети Клуба на пенсионера в Пещера.

Пред присъстващите той представи осъществените проекти през изминалия четиригодишен мандат. Запозна ги с основни акценти от Програмата си за управление на община Пещера, където грижата за хората е основен приоритет.

„Наясно съм, че като възрастни хора те се вълнуват от социалните услуги в общината, както и от условията за обучение и спорт на техните внуци. Подчертах, че за последните 4 години над 1000 жители на община Пещера са обхванати по социалните програми “Топъл обяд”, “Личен асистент” и “Патронажна грижа”. Наред с това социални работници, в това число и психолози и медицински сестри, ежедневно обгрижват възрастни хора. Отчетох и извършения ремонт на социалния патронаж, както и закупено оборудване и лек автомобил в полза на неговата дейност.“ – заяви Йордан Младенов.
„Радвам се, че успяхме да защитим и два ключови проекта за Община Пещера, а именно, модернизация на образователната среда на СУ “Св. Кл. Охридски” и ОУ “Любен Каравелов”. Пещера ще се гордее с две изцяло обновени учебни заведения, които ще бъдат енергийно не зависими с нови модерни STEM кабинети, подменени настилки, достъпна среда, кътове за отдих и много други подобрения, с които се надявам те да бъдат още по привлекателни за нашите деца и с по-големи възможности за преподаване на учителите.“  – каза кандидатът за втори управленски мандат. „Представих на вниманието на пенсионерите и един от приоритетите ми, включващ почистването на коритото на реката и неговото последващо бетониране. Ще бъдат и укрепени и зазидани и стените на коритото. Така от Пенсионерския клуб ще има по-красива гледка към реката.“ – допълни Младенов.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!