04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

При голям интерес премина срещата на Йордан Младенов и кандидати за общински съветници от Пещера с работещите в „Биовет“ АД

izbori 2023 mladenov biovet...

Пещера. Кандидатът за кмет на община Пещера Йордан Младенов и кандидатите за общински съветници от Движение “Напред България” проведоха предизборна среща във фирма “Биовет” АД.

Срещата бе инициирана от кандидата за общински съветник Петър Йорданов, който е част от ръководството на фармацевтичната компания. Той представи всеки един от кандидатите за общински съветници, а водачът на листата на Движение “Напред България” Васил Филев  мотивира решението да застанат зад кандидатурата на Йордан Младенов.

Според него, през изминалия мандат са реализирани важни проекти, променена е визията на цели квартали, обновени са улици и обществени сгради. Това дава основание той да бъде подкрепен при реализирането на заложените приоритет в своята нова управленска програма.

Пред работещите в “Биовет” Йордан Младенов представи своя отчет за изминалия четиригодишен мандат като кмет на община Пещера, подчертавайки всички реализирани проекти и иновации. Той запозна присъстващите със своите приоритети за управление за следващите четири години.

Акцент бе поставен върху централната част на Пещера, която ще бъде с нова визия с така нареченото водно огледало. С нова визия ще бъде и Градския пазар. Подготвен е и изцяло нов проект за кв. „Изгрев“. Там се предвижда  асфалтиране на улици, подмяна на тротоари, нова вертикална планировка, изграждане на два стрийт фитнеса и ново осветление.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!