30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пампорово посреща последния кръг от Българския рали спринт шампионат

rali sprint pamporovo

Смолян. Курортен комплекс Пампорово ще посрещне последния кръг от Българския рали спринт шампионат за сезон 2023. Благодарение на усилията на „Пампорово“ АД, Община Смолян и Община Чепеларе рали спринт „Пампорово“, ще приюти едни от най-добрите екипажи в рали спринт дисциплината.

Третото издание на рали спринт „Пампорово“ ще се проведе в дните 11 и 12 ноември, и ще предложи пет скоростни етапа с обща състезателна дължина от 43 километра.

Маршрута през тази година ще претърпи сериозни промени.

Скоростен етап „Смолянски езера“ има изцяло нова и непозната за състезателите секция. Другият скоростен етап „Пампорово“ ще се кара в обратна посока от к.к. Пампорово към село Левочево. Най-голямата промяна обаче е прибавянето към маршрута на 1,85 километровия супер специален етап на име „Смолян“, който ще се проведе по улиците на столицата на Родопите град Смолян, където ще се проведе и церемонията по награждаването.

Щабът на Рали спринт „Пампорово“ 2023 ще бъде в хотел „Орловец“ в к.к. Пампорово, а сервизният парк ще бъде разположен в непосредствена близост до него.

Повече информация за състезанието можете да намерите на rallypamporovo.bg и на Facebook страницата на надпреварата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!