13 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков20:58, 16 октомври 20231min

Криминална хроника

Police car with blue lights on the crime scene in traffic urban environment.

Септември. Преди няколко дни в полицейското управление била получена жалба от 29-годишен жител на септемврийското село Варвара. Младият мъж информирал органите на реда, че апаши са проникнали в двора на обитаваната от него къща в селото. Извършена е кражба на моторен трион, предмети и вещи от къщата, два детски велосипеда и зимнина. Местните криминалисти поели разследването на случая. Скоро било установено, че авторите на посегателството са 28-годишен септемвриец и негов 21-годишен съгражданин. Част от откраднатите вещи са открити и иззети от органите на реда. По случая се води преписка, която ще бъде докладвана на прокуратурата.

Ракитово. При рутинна проверка на улица в града екип на местния участък засякъл 35-годишен жител на родопския град зад волана на лек автомобил „Субару“. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 1.85 промила.

Пазарджик. 67-годишен мъж от областния град и 46-годишен негов съгражданин. са шофирали съответно с 1.90 промила и 0.68 промила.

Панагюрище . 29-годишен е  бил спипан от автопатрул на местното полицейско управление да шофира под въздействието на наркотични вещества.

Варвара. На улица в септемврийското село униформените спрели за рутинна проверка 36-годишен жител на същото село. Той управлявал джип с поставени на него чужди регистрационни табели.

И петимата водачи са задържани в арестите за срок от 24 часа. В два от случаите са иззети леките автомобили на шофьорите.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!