03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов, кандидат за кмет: Пазарът в Пещера ще бъде с изцяло нова визия

izbori 2023 mladenov kvartal pazara

Пещера. По време предизборна среща с живеещите в района на Пазара в Пещера, кандидатът за кмет Йордан Младенов, издигнат от Инициативен комитет, направи кратка ретроспекция на свършеното през последните 4 години.

„Въпреки, че се наложи да работим със 7 правителства, в условията на здравна и икономическа криза, мога да отчета успешно реализирани проекти и промяна във визията на общината. Реновирани са сградите на Домашния социален патронаж, Дневния център за деца и младежи с увреждания, многофамилни жилищни сгради на улиците „Симон Налбант“ е „Георги Зафиров“. Това е само един акцент от направеното, което включва облагородяване на междублокови пространства, поставяне на ново улично осветление, асфалтиране на улици, ремонти на училища и детски градини“, каза Младенов.

Той посочи, че сега в Програмата за следващия мандат, се планира ремонт на Пазара, който включва вертикална планировка, нова визия, търговски площи, ново осветление, подходи за автомобили на търговците.

„Предвидено е и изграждане на велоалея от Пазара до Стадиона с осветление. Всичко това ще подобри условията, при които работят търговците на пазара, освен това ще подобри значително пространствата около него, което ще му даде един наистина съвременен облик“, допълни Младенов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!