29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Братя близнаци се включиха в кръводарителска акция

izsledvane kruv

Пазарджик. 21-годишните близнаци, Любомир и Бойко Кюпчеви, и 20-годишният Стефан Стоев, са поредните доброволци, които станаха част от благотворителната кръводарителска кампания „Усмихни сърце“. Двамата братя дариха кръв за първи път, а за Стефан кръводаряването беше за четвърти път.

DSC 0320„Тук сме, за да направим нещо добро. Не се притесняваме от кръводаряването. Притеснява ни това, младите хора да не са човечни , състрадателни и милосърдни. Искаме да кажем на 18-годишните момчета, че вместо да са агресивни, могат да даряват кръв и да са полезни на другите хора. Кому е нужно да причиняваш агресия и болка? За жалост, злото е доста силно. Не искаме нашите връстници да са лоши.“, коментираха младите кръводарители.

„Разпространявайте доброто. Нека то е заразно. На никой нищо не му пречи да прави добрини. Искаме да се случват повече добри неща и да виждаме усмихнати хора “, заявиха Любомир, Бойко и Стефан и апелираха в кампанията да участват повече хора.

DSC 0288DSC 0315
16 са вече кръводарителите, които за изминалите 4 дни се включиха в акцията. Всеки дарител може да дари кръв в Отделението по трансфузионна хематология на МБАЛ-Пазарджик, от понеделник до петък, от 7.30 до 12.30ч. Кампанията „Усмихни сърце“ ще приключи на 8 ноември.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!