05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов, кандидат за Кмет: Ще продължим асфалтирането на улици и обновяването на междублокови пространства в Пещера

izbori 2023 mladenov cherven kvartal

Пещера. На светлия празник – Петковден, се срещнах и разговарях с живеещите на улиците „Стефан Караджа“ и „Симон Налбант“ в Пещера. Хората ме посрещнаха по стара българска традиция с питка и мед. Те благодариха за изцяло новата визия на улица „Стефан Караджа“, която бе асфалтирана.

Снимка : peshteraprim

Междублоковите пространства в този район бяха осветени. До този мандат тук никога не е имало осветление. Това бяха изпълнени ангажименти, поети пред тях от мен. Обещах и улица „Симон Налбант“ да бъде обновена. Тя е проектирана и готова за асфалтиране.

Снимка : peshteraprim

В кратката ретроспекция на свършеното до тук посочих трудностите, през които преминахме – здравна, икономическа криза и увеличаване на цените. Въпреки това отчитам един успешен мандат, тъй като успях да изпълня заложеното като приоритети – ремонт на над 30 улици, 4 детски градини, 2 училища.

Снимка : peshteraprim

Промени се визията на нашия град с новите и интересни композиции, поставени на входовете на града. Една от тях – с обувките, е израз на уважение към всички от Пещера, които работят в този сектор. Тази композиция се превърна и в атракция за туристите, които спират специално, за да си направят снимки пред най-големите обувки в България.

Снимка : peshteraprim

В Програмата ми за следващите 4 години ще продължим да се грижим за добрата градска среда. Централната част на Пещера ще бъде с нова визия, интересна част, от която е така нареченото водно огледало. С нова визия ще бъде и кооперативния пазар. Тези архитектурни решения ще оформят красив и съвременен облик на центъра. На срещата присъстваха и кандидати за общински съветници от Коалиция „БСП за България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!